Skip to content
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Vitamines & mineralen

Wist u dat 2 tot 4,5% van de Nederlandse bevolking vegetarisch is? 1% is zelfs veganistisch. Naar verwachting blijft deze trend doorzetten en ook de vraag naar veganistische producten en supplementen zal blijven toenemen. Wij introduceren daarom graag aan u het nieuwe supplementenmerk Together.

Voedingssupplementen met alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die alle veganistische diëten ondersteunen. Ook voor niet-vegans kunnen de supplementen een waardevolle aanvulling op het huidige voedingspatroon zijn.

Together vitamines en mineralen

Waarom Together?

*Slimme verpakking. Past door de brievenbus
*Geproduceerd met behulp van natuurlijke ingrediënten, zoals planten, voeding en algen uit de zee
*Alleen Best Seller supplementen in ons assortiment
*100% vegan
*Duurzaam geproduceerd
*Diverse producten van Together hebben al meerdere prijzen gewonnen

Natuurlijke ingrediënten

Alle supplementen van Together worden volledig duurzaam geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor worden ze vele malen beter door het lichaam opgenomen én zijn ze effectiever dan synthetische supplementen. Bij Together zijn de supplementen schoon en puur, zonder het gebruik van chemicaliën, additieven of andere verwerkingsmiddelen.

100% inzichtelijk

Momenteel is Together bezig om de samenstelling van de supplementen inzichtelijk te maken. Enkele analyses van de producten zijn al beschikbaar bij het product op onze website. De overige analyses van de producten volgen spoedig.

Back To Top
De waardering van hollandnaturals.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 144 reviews.