Skip to content
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

CBN olie

Wie CBN olie wil kopen, is bij ons aan het juiste adres. Holland Naturals biedt namelijk CBN olie aan van uitstekende kwaliteit.

Kort samengevat is CBN olie een waardevol stofje uit de cannabisplant, met voordelen voor lichaam en geest. Mocht u nog niet zo bekend met CBN olie zijn, dan leest u hieronder wat het stofje precies inhoudt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om meteen CBN olie te bestellen.

Wat is CBN precies?

CBN is de afkorting van cannabinol. Dit stofje is afkomstig van THC, en dus van de cannabisplant.

CBN ontstaat wanneer gedroogde cannabisbloemen worden verouderd. Hierbij vindt een proces genaamd oxidatie plaats. En door oxidatie verandert THC in CBN.

Het grote voordeel van CBN ten opzichte van THC is dat CBN niet psychoactief is en THC juist wel.

Een psychoactief stofje maakt de gebruiker high of stoned, maar dat komt bij CBN dus niet voor. Dit terwijl de positieve effecten van THC wél optreden.

THC wordt vaak gekozen vanwege de bestrijding van pijn- en slaapklachten. Ook is het vergroten van de eetlust een bekende motivatie. Toch kunnen deze effecten niet zomaar worden verwacht bij CBN olie.

De effecten zijn altijd afhankelijk van de hoeveelheid en van de gebruiker. Het is dan ook aan te raden om CBN olie gewoon eens te proberen, om te kijken welke effecten bij u optreden.

Hoe zou u CBN olie moeten innemen?

Mocht u weleens een andere cannabisolie hebben gebruikt, dan zult u niet voor verrassingen komen te staan. CBN olie werkt grotendeels op dezelfde manier. Het enige verschil – en dit is wel echt belangrijk – is dat CBN olie alleen vlak voor het slapengaan ingenomen dient te worden.

De aan te raden dosering verschilt per gebruiker, vaak bevindt de dosering zich tussen 1 en 6 druppeltjes per keer. Daarbij speelt uw ervaring een doorslaggevende rol. Als u pas net begint met CBN olie, dan is het verstandig om met 1 druppeltje te beginnen. Op basis van de effecten die u zelf waarneemt kunt u vervolgens besluiten om de dosering te verhogen. Maar doe dit vooral niet te gehaast.

Het is eventueel mogelijk om CBN olie te combineren met andere cannabisproducten, zoals CBD olie. Uiteraard is het van groot belang om dit alleen met grote voorzichtigheid te doen. Dit geldt al helemaal wanneer het om de combinatie CBN olie en THC gaat. Het effect van THC is bij gebruik van CBN olie namelijk opvallend sterker.

Zelf CBN olie kopen

Zoals gezegd kunt u bij ons CBN olie bestellen van de beste kwaliteit. Als u liever eerst nog wat meer informatie over dit product ontvangt, dan kan dat uiteraard ook. Ons team staat van 08:30 uur tot 17:00 uur voor u klaar om vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken. Voor Holland Naturals is de juiste kennis het belangrijkste principe bij gebruik van producten zoals CBN olie. Schroom daarom niet om contact op te nemen.

Weet u inmiddels genoeg, dan kunt u meteen een bestelling doen in onze webshop. Wij hopen van harte dat de CBN olie u zal bevallen, maar daar twijfelen we natuurlijk niet aan.

Back To Top
De waardering van hollandnaturals.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 140 reviews.