Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Foodsporen

Nieuw: paddenstoeltincturen van Foodsporen

Wij hebben een nieuw merk in ons assortiment: Foodsporen. Een uniek paddenstoelenmerk met de drie populairste paddenstoelsupplementen in de vorm van tincturen. Hierbij levert Foodsporen een hoge kwaliteit waarbij de mens en natuur centraal staan. Allemaal puur en op een duurzame manier geproduceerd.

Elke dag een beetje gezonder met Foodsporen

Mart stoffele - foodsporenHet merk Foodsporen is opgericht door de natuurgeneeskundige Mart Stoffele. Zijn fascinatie voor paddenstoelen begon toen hij zelf de voordelen van paddenstoelen ervaarde. Dit wilde hij met de buitenwereld delen om zo een directe bijdragen te leveren aan een gezond(er) leven met paddenstoeltincturen.

Om zijn doel te bewerkstelligen zijn alle tincturen van Foodsporen puur, betaalbaar, duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. Dankzij een specialistisch, drievoudige extractiemethode haalt hij het maximale uit elke paddenstoel. Een unieke combinatie van de moderne technologie en de traditionele geneeswijze van onze voorouders.

Populaire, vitaliserende paddenstoelen

De vraag en bekendheid van de therapeutische werking van paddenstoelen blijft dagelijks stijgen. In het assortiment van Foodsporen vindt u enkel de populairste en krachtigste paddenstoelen:

Chaga – de paddenstoel voor vitaliteit.
Lion’s Mane – de paddenstoel voor cognitie.
Reishi – de paddenstoel bij ontstekingen.

Back To Top
De waardering van hollandnaturals.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 77 reviews.