Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Kratom capsules

Kratom capsules zijn capsules gevuld met kratom poeder.

Hoe werken kratomcapsules?

Een kratom capsule bestaat uit een omhulsel dat is gevuld met kratom poeder. Wanneer u een kratom capsule doorslikt, dan lost het omhulsel op in de maag. Het kratom poeder komt vrij.

Wat is kratom?

Kratom is een plant die in Zuidoost-Azië al generaties lang wordt gebruikt voor verschillende gezondheidsredenen.

Traditioneel gebruikt men kratom door op de verse bladeren te kauwen. Dat is voor de meeste westerse landen geen optie, omdat kratom niet goed gedijt in een gematigd klimaat. Daarnaast zijn de meeste westerlingen niet zo gek op pruimen.

Daarom wordt kratom in de westerse wereld vooral gebruikt in poedervorm. Echter er zijn meer manieren waarop u kratom kunt innemen. Kratom capsules zijn om een aantal redenen een zeer aantrekkelijke optie.

Voordelen kratom capsules

Kratom capsules hebben een aantal voordelen ten opzichte van kratom poeder:

  • Smaakloos
  • Gemakkelijke dosering
  • Eenvoudig innemen
  • Makkelijk meenemen

Smaakloos

Kratom kent een bittere smaak. Dit proeft u als u kratom poeder direct inneemt. Ook als u kratom poeder eerst mengt met water, dan heeft u last van de bittere smaak.

Als u de bitterheid van kratom onaangenaam vindt, dan is een capsule de ideale oplossing. Het omhulsel van een kratom capsule is namelijk smaakloos. Aangezien een capsule pas in de maag oplost merkt u niks van de bittere smaak van het vrijgekomen kratom poeder.

Gemakkelijke dosering

Het is nogal een gedoe om de juiste hoeveelheid kratom poeder in te nemen. U moet tot op de gram nauwkeurig de juiste dosis afwegen, anders bestaat er een verhoogd risico op onaangename bijeffecten zoals diarree, duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn de dag na gebruik.

Hoeveel makkelijker is het gebruik van een capsule. Op de verpakking staat exact aangegeven hoeveel gram kratom poeder er in één kratom capsule zit. Zo kunt u zich onmogelijk vergissen.

Overigens zijn de genoemde bijeffecten ook bij kratom capsules niet helemaal uit te sluiten. Dit geldt vooral als u nooit eerder kratom heeft gebruikt. Echter na een tijdje zal u lichaam gewend raken aan kratom. U zult dan steeds minder last hebben van de potentiële bijeffecten.

In ieder geval is bij een kratom capsule een overdosis vrijwel niet mogelijk. Tenzij u meerdere pillen tegelijk inneemt, maar wij nemen aan dat u niet zo dom bent. Houd u zich altijd aan de voorgeschreven dosis die staat aangegeven op de verpakking of in de bijsluiter. Dat is gezond verstand.

Eenvoudig innemen

Hierboven noemden wij al dat de juiste hoeveelheid kratom poeder nogal een gedoe kan zijn. U heeft er bijvoorbeeld een weegschaal voor nodig die tot op de gram nauwkeurig kan wegen. Ook het innemen van kratom poeder zelf kan nogal bewerkelijk zijn. Dit geldt zowel voor de ‘tosh and wash’-methode als voor kratomthee.

Hoeveel makkelijker is een capsule. U neemt één capsule in uw mond. Slok water. Doorslikken. Klaar! Het gemak dient de mens.

Makkelijk meenemen

Kratom capsules zijn ook makkelijk onderweg mee te nemen. Als u kratom meeneemt op reis, hou er dan wel rekening mee, dat kratom niet overal legaal is.

In Nederland is kratom op dit moment legaal. In andere landen kunnen andere regels gelden. Lees u daarom goed in voordat u kratom meeneemt naar het buitenland.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kratom capsule? Neem dan snel contact met ons op. Wij geven u heel graag de juiste antwoorden.

Back To Top
De waardering van hollandnaturals.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 77 reviews.