Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €20 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

HHC olie

HHC is de nieuwste cannabinoïde op de hennepmarkt. Cannabinoïde is de wetenschappelijke naam voor ‘een actieve stof in cannabis’. Probeer het woord maar eens drie keer achter elkaar foutloos uit te spreken. HHC is milder dan THC, maar sterker dan CBD. In andere woorden, HHC is perfect voor zo’n beetje elke gelegenheid.

Of u nu kiest voor HHC olie, HHC vapes, HHC hennepbloemen of voorgerolde joints: HHC zorgt voor stimulerende sensaties in uw hele lichaam.

Een ander voordeel van HHC is dat het geen THC bevat. Hierdoor is HHC olie legaal in alle landen van Europa.

Hexahydrocannabinol, beter bekend als HHC, is de nieuwste ontdekking in de hennepsector! Gezien de razendsnelle opkomst van HHC, lijkt het erop dat het, net als Delta 8 THC (D8) en Delta 9 THC (D9), een ware klassieker zal worden. Maar zoals veel mensen vraagt u zich misschien ook af waar u HHC online kunt kopen en welke merken de beste HHC-producten leveren.

Maar voordat we u vertellen over de geweldige HHC-producten die er te koop zijn, willen we het eerst hebben over wat HHC nou precies is. Omdat HHC zo nieuw is, is er erg weinig informatie te vinden over deze cannabinoïde waar ontzettend veel vraag naar is. Maar geen zorgen, wij staan voor u klaar! We vertellen u graag alles wat u moet weten over deze nieuwkomer. Bijvoorbeeld waar u HHC online kunt kopen en waarom Holland Naturals de allerbeste HHC-producten heeft die er bestaan!

Wat zijn de verschillen tussen HHC, Delta 8 en Delta 9 THC?

HHC-effecten bestaan uit vergelijkbare milde en euforische effecten als van Delta 8 THC. U ervaart de bekende euforie, stimulatie en ontspanning die u ook ervaart bij D8, maar toch zijn de effecten veel minder krachtig dan de effecten van D9. In tegenstelling tot D8 en D9, die allebei een tetrahydrocannabinol zijn, is HHC een hexahydrocannabinol. Deze twee soorten hebben verschillende moleculaire structuren, wat bijdraagt aan de verschillen in effecten.

Het gebrek aan dubbele koolstofbindingen in HHC is de oorzaak van de voordelen die deze samenstelling heeft in vergelijking met D8 en D9. HHC is doorgaans langer houdbaar, heeft een langdurende sterkte en is beter bestand tegen oxidatie, hitte en blootstelling aan UV dan D8 en D9.

Zoals eerder al gezegd, is er een andere wisselwerking tussen HHC en uw ECS (het endocannabinoïde systeem) dan tussen D8 en D9. Daar waar D8 en D9 zich allebei verbinden aan de CB1-receptoren van je ECS, en D8 zich wat losser verbindt met CB2-receptoren dan D9, bindt HHC zich zowel aan CB1 als CB2. De effectiviteit van de verbinding resulteert in de effecten van de cannabinoïden op de gebruiker van de producten en de reeks effecten van alle drie deze cannabinoïden.

Waarom is HHC een sterke cannabinoïde?

HHC is een krachtige cannabinoïde en chemische samenstelling met een zeer sterke bindingsaffiniteit voor de CB1- en CB2-receptoren (ECS) van uw endocannabinoïde systeem. De ECS is een interne cel-signalerend netwerk dat homeostatische processen als gemoedstoestand, eetlust, spijsvertering en slaap reguleert.

CB1-receptoren bevinden zich in het centrale zenuwstelsel (CZS), en CB2-receptoren bevinden zich in je perifere zenuwstelsel (PZS). De sterkte van HHC is afkomstig van de drie enantiomeren van de cannabinoïde, wat andere vormen zijn van de cannabinoïde. Ze worden van elkaar onderscheiden door de verschillen in hun drie chirale centra.

Elke enantiomeer van HHC heeft andere effecten op uw lichaam, afhankelijk van hoe hun chirale centra communiceren met de receptoren van je ECS:

Eerste chirale centrum (C1): De CB1-receptor wordt geactiveerd bij verbinding met dit chirale centrum.

Tweede chirale centrum (C2): De CB2-receptor wordt geactiveerd bij verbinding met dit chirale centrum.

Derde chirale centrum (C3): De CB1- en de CB2-receptoren worden allebei niet geactiveerd bij verbinding met dit chirale centrum.

Omdat HHC zich aan zowel CB1 als CB2 kan binden, kan HHC in theorie van nut zijn bij twee aandoeningen tegelijkertijd. Bijvoorbeeld bij CNS en cardio-metabolische aandoeningen.

Tips om HHC te doseren

De dosering voor HHC verschilt van persoon tot persoon. Maar wanneer u HHC gaat gebruiken, moet u altijd de algemene vuistregel volgen en beginnen met een lage dosering en langzaam opbouwen. Het is de beste manier om rustig de dosering te vinden die voor u het beste werkt zonder dat u het risico loopt om per ongeluk meer in te nemen dan u aankunt!

Of u nu CBD, Delta 8 THC, Delta 9 THC, of HHC inneemt, u dient altijd met een lage dosering te beginnen. Wanneer u eenmaal hebt ontdekt wat voor u een prettige HHC-dosering is, inclusief de effecten die daarbij horen, dan kunt u geleidelijk uw tolerantie opbouwen tot u de voor u optimale dosering heeft gevonden.

Lichte dosis: 5-10 mg HHC per innamemoment

Gematigde dosis: 10-30 mg HHC per innamemoment

Zware dosis: 30 mg (en meer) HHC per innamemoment

Tip: een 5% HHC olie bevat 2 mg HHC per druppel. Heeft u nog nooit HHC olie gebruikt? Begin dan met 1 druppel. De volgende dag kunt u vervolgens 2 druppels innemen. En zo verder.

Welke HHC producten zijn er?

Net als bij CBD zijn er ook verschillende HHC-producten om tegemoet te komen aan de wensen van verschillende mensen. Hierbij een paar van de vele HHC-producten die beschikbaar zijn.

HHC olie
Een veelzijdige manier om HHC te doseren. U kunt de HHC olie sublinguaal (onder de tong) gebruiken voor snelle resultaten, of de HHC druppels toevoegen aan uw favoriete gerecht of drankje. HHC olie bevat voedzame hennepzaadolie die verrijkt is met HHC.

HHC bloemen
Een HHC bloem wordt gemaakt door het coaten van een CBD-bloem met HHC-destillaat. Je kunt de HHC bloem op dezelfde manier gebruiken als elke andere hennepbloem – door het te roken voor een ontspannen, klassieke ervaring.

HHC Pre-Rolls (voorgedraaide HHC joint)
Vergeet het gedoe van het zelf fijnmalen van bloemen en het rommelen met vloeipapier. In de HHC pre-rolls zit HHC-bloem die op vakkundige wijze is gerold met henneppapier om zo een gemakkelijke rookervaring te creëren.

HHC Vapes
HHC-vapepatronen bevatten uitsluitend HHC-distillaat en natuurlijke terpenen die zorgen voor een rijke vape-ervaring. De gemiddelde HHC-vapepatroon wordt geleverd met een bijpassende standaard 510-draadkoppeling die is verbonden met uw batterij.

HHC gummies
Een smaakvolle manier om HHC in te nemen. Deze gummies hebben meestal een fruitsmaak en zijn voorgedoseerd. Zo hoeft u niet zelf na te denken over de juiste dosering en kunt u snel en gemakkelijk een gummie nemen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Voordelen van HHC

Graag zetten we de bekendste voordelen van HHC voor u op een rij.

Algemene voordelen:

-Natuurlijke eetlustremmer
-Bezit naar zeggen verdovende en anti-epileptische effecten
-Kan DNA schade door ultraviolette straling voorkomen
-Vermindert migraine
-Is een middel tegen psoriasis doordat het de COX-2 enzymen afremt
-Gaat veroudering van de huid tegen
-Werkt als pijnblokker
-Helpt om gewicht te verliezen
-Helpt om te ontspannen
-Heeft langdurige kalmerende effecten

Is HHC waar te nemen met drugstesten?

Er bestaat nog geen antwoord op deze vraag, omdat HHC nog niet uitgebreid is bestudeerd. HHC is een ondergeschikte cannabinoïde die waarschijnlijk niet te zien zal zijn in drugstesten. Echter, er bestaat altijd de mogelijkheid dat HHC wél zorgt voor een positief resultaat bij een drugstest op cannabis. HHC wordt onttrokken aan HHC-rijke cannabis, dus is het heel eenvoudig om HHC aan te zien voor THC.

Mogelijke bijwerkingen van HHC gebruik

Maakt u zich zorgen over welke bijwerkingen HHC kan veroorzaken? De bijwerkingen die HHC kan veroorzaken zijn met name vermoeidheid, een droge mond en misselijkheid, vooral als het wordt genomen in hoge doseringen. HHC mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Raadpleeg voordat u HHC gaat gebruiken eerst een arts om te bepalen of HHC-supplementen wel geschikt voor u zijn.

Back To Top
De waardering van hollandnaturals.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 67 reviews.